Archive for the ‘Dizi İzle’ Category

6
Kas

kurtlar vadisi racon kesmiyorum kafa kesiyorum izle, seyret

kurtlar vadisi’nin bu sahnesi çok ses getirmiştir.Polat Alemdar ‘ın cerrah paşalılardan meto ‘nun kafasını kesmesi ve şu sözü söylemesi ” racon kesmiyorum kafa kesiyorum ” sözü çok meşur olmuştur.

Kurtlar vadisi ve kurtlar vadisi pusu’un bölümleri ve güzel sahneleri için ” Kurtlar Vadisi PUSU ” kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

6
Kas

kurtlar vadisi cerrah paşa kahve baskını izle, polat seyret

kurtlar vadisi’nin en güzel sahnelerinden biri olan bu cerrah paşa kahve baskını izlemeye değer.

Kurtlar vadisi ve kurtlar vadisi pusunun diğer sahneleri için kurtlar vadisi pusu kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

6
Kas

Kurtlar Vadisi Pusu 53.Bölüm Polat ‘ın Dövüş Sahnesi

Kurtlar Vadisi Pusu‘nun 53.Bölümünün bir sahnesi’dir.

Daha fazlası için Kurtlar Vadisi Pusu kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

6
Kas

Ne Bakıyon Lan İzmarit İzle, Memati, Polat Cevata Kafa Atar seyret

Halo ‘nun öldürülmesinden sonraki bölümdür.

Bu bölümde en güzel yer ise memati‘nin cevat’ın adamı yılmaz’a ne bakıyon lan izmarit deyip dalmasıdır.

Ayrıca Polat Alemdar ‘da Cevat ‘a bu bölümde kafa atar.

Kurtlar Vadisi Pusu kategorimizde daha fazlasını bulabilirsiniz.

6
Kas

Memati Azrail – En Güzel Sahneleri İzle, Seyret

Memati’nin birkaç güzel sahnesinin bulunduğu videoda hem kurtlar vadisi ‘nden hemde kurtlar vadisi pusu ‘dan sahneler alınmıştır.

Kurtlar Vadisi PUSU kategorimizde daha fazlasını bulabilirsiniz.

6
Kas

Memati En Güzel Sahnesi, Bedri Fincancı, Karacadağlar izle

Memati Baş ‘ın (Gürkan UYGUN) ‘un bu sahnesi kurtlar vadisi pusu ‘nun en güzel sahneleri arasına girmiştir.

Seçme Etiketler:

Memati Baş En Güzel Sahnelerini İzle

Memati Bedri Fincancı Sahnesi İzle

6
Kas

İskender Büyük Ölüm Sahnesi İzle, Kurtlar Vadisi Pusu

İskender Büyük ve Ebru’nun ölüm sahnesi ayrıca Polat Alemdar‘ın kızının Aron Feller ‘in eline geçtiği sahnedir.

Bu sahne izlenme rekorları kırmıştır.

31
Tem

Ezel 2.Bölüm Full İzle | Dizi Seyret

Ezel Dizisi 2.Bölüm

1.Kısım

2.Kısım

3.Kısım

4.Kısım

5.Kısım

6.Kısım

7.Kısım

8.Kısım

9.Kısım

31
Tem

Ezel Dizisi 1.Bölüm Full İzle | Dizi Seyret HQ

Ömer’in basit bir hayatı vardır.
Eyşan’ı sevmektedir ve asker dönüşü evlenecektir.
Ancak ne olduysa bundan sonra olur ve kendisini bir anda cinayetten hapiste bulur.
Sevdiği kız Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abisi bildiği Ali’nin ona korkunç bir oyun oynadığından şüphelenmektedir.Tek bir soru, onca yıl boyunca beynini dağlar: ‘Niye?’ Yıllar sonra aynı soruyla başka bir isim ortaya çıkar.Ömer, hapishanede ölmüş ve yerine Ezel doğmuştur. Ezel, ondan her şeyini alan bu üç kişiden hesap soracaktır.Ama önce, içindeki aşkı öldürmesi gerekmektedir.

Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere’nin başrol oynadığı dizide Kip, İmirzalıoğlu’nun sağ kolu ve akıl hocasını oynayacak.Ezel’in çok iyi bir proje olduğunu söyleyen Güray Kip, dizinin geleceğinden de umutlu…

30
Oca

Kurtlar Vadisi Pusu 36.Bölüm Full İzle Seyret Tam Ekranda KVP

Copyright 2009-2010 - Sesli Sohbet Sesli Chat Yazili Chat
Tüm hakları Yusuf KISA 'ya aittir.